Hvor skal barnet bo?

Gratis og uforpligtende snak

Få det første møde og en vurdering af din bopælssag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

Skriv på bj@bjsj.dk

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Bjarne Skøtt Jensen

  Bjarne Skøtt Jensen

  E-mail: bj@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 61 04
  Adam Elkheir

  Adam Elkheir

  E-mail: adam@bjsj.dk
  Mobil: 61 13 01 50
  Katrine Helding Lund | Bjsj.dk

  Katrine Helding Lund

  E-mail: khl@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 41 40

  Få bistand af advokat omkring barnets bopæl

  Få hjælp fra et stærkt hold af familieretsadvokater. Vi er specialister inden for forældremyndighed, bopæl og samvær.

   

  Der mulighed for at få fri proces til bopælssager.

  Bopælsret

  Bopælsret omhandler fordelingen af børns ophold efter en skilsmisse eller separation. Det omhandler spørgsmålet om, hvor barnet skal have sin primære bopæl.

   

  Bopælsretten er vigtig for at sikre barnets trivsel og stabilitet efter en familieopdeling. Den kan være genstand for konflikt mellem forældre, der ønsker at opretholde nær kontakt med deres børn. I mange tilfælde søger forældrene enighed omkring bopælsretten, men i tilfælde af konflikt kan retssystemet blive involveret til at træffe en endelig afgørelse.

   

  Det kan være en kompleks og følelsesladet proces at indlede en sag vedrørende bopæl og det vil derfor kræve den helt rette juridiske ekspertise for sikre, at du kommer trygt igennem processen.

   

  Hvis du befinder dig i en situation, hvor du har behov for juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med opstart af en sag vedrørende bopæl, er det fuldstændig afgørende at finde en advokat, der har specialiseret sig i denne sagstype. En erfaren advokat hjælper dig med at forstå dine rettigheder, varetage dine interesser og ikke mindst sikre, at sagen behandles professionelt.

  Forældreansvarssager

  Forældreansvarssager begynder typisk ved Familieretshuset, der fungerer som en central myndighed, der håndterer og træffer afgørelser i forbindelse med familieretlige spørgsmål og tvister. Familieretshuset er ofte det første stop for forældre, der søger rådgivning eller ønsker at indlede en forældreansvarssag.

   

  Når en sag om bopæl indledes ved Familieretshuset, vil de forsøge at bistå forældrene med at nå frem til en frivillig aftale. Såfremt forældrene ikke kan nå til enighed gennem Familieretshuset, vil sagen blive oversendt til Byretten. Byretten har beføjelse til at træffe afgørelse i forældreansvarssager og kan tage stilling til udestående spørgsmål og i sidste ende afsige dom i sagen. Såfremt det ønskede resultat ikke opnås ved Byretten, har du mulighed for at anke dommens resultat til Landsretten efter drøftelse herom med din advokat.

  Dom vedrørende bopæl og samvær

  Se dom fra Vestre Landsret vedr. bopæl og samvær på siden Samvær, hvor vi repræsenterede far.

  Valg af rette advokat

  Bopælssager kræver juridisk ekspertise, og det er derfor afgørende at vælge en advokat, der både er kompetent og erfaren. Jensen Advokatfirma er det ideelle valg i denne type sager, idet vores advokater besidder et dybdegående kendskab til forældreansvarssager generelt og er fuldt ud i stand til at bistå dig på bedst mulig vis.

   

  Jensen Advokatfirma har opbygget et solidt ry for at yde professionel og pålidelig juridisk bistand i forbindelse med bopælssager. Vi forstår, at sager vedrørende bopælsret over dine børn kan være følelsesladede samt krævende og vores advokater er yderst erfarne i at håndtere dem med empati og omhu. Hos os er du fra start til slut sikret en god dialog i trygge rammer.

   

  Endelig garanterer vi høj faglighed i vores arbejde. Vores advokater er specialiserede i forældreansvarssager og har oparbejdet en omfattende ekspertise inden for området. Vi er engagerede i at opnå de bedst mulige resultater for vores klienter og vil arbejde hårdt for at sikre deres rettigheder og interesser.

  Fri proces

  I Byretten har du mulighed for at anmode om fri proces, hvilket indebærer, at du kan få dækket sagens omkostningerne af det offentlige til din advokat i forbindelse med retssagen. Dette kræver, at din årlige indtægt er under en bestemt beløbsgrænse. Du kan læse mere om de økonomiske betingelser for bevilling af fri proces hos Civilstyrelsen.

   

  Hos Jensen Advokatfirma håndterer vi alt det praktiske i forbindelse med at anmode Retten om fri proces.

  Kontakt os for et uforpligtende møde

  Når du vælger at kontakte Jensen Advokatfirma, kan du føle dig fuldstændig tryg ved at dele dine fortrolige oplysninger. Vores erfarne advokater er dedikerede til at lytte, forstå og vejlede dig i din sag. Vi tilbyder naturligvis et uforpligtende og professionelt møde, hvor dine behov er i fokus.

   

  Kontakt os gerne for et møde.