Ejerforening

Gratis og uforpligtende snak

Få det første møde og en vurdering af din foreningssag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

Skriv på bj@bjsj.dk

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Bjarne Skøtt Jensen

  Bjarne Skøtt Jensen

  E-mail: bj@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 61 04

  Mie Støttrup

  E-mail: mss@bjsj.dk
  Mobil: 29 45 60 07
  Benjamin Kristensen | Bjsj.dk

  Benjamin Kristensen

  E-mail: ben@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 70 18

  Ejerforeningen er en samlet enhed med demokrati bestående af ejerne af lejlighederne.

  Er der opstået konflikt i ejerforeningen eller har ejerforeningen brug for hjælp til at sikre, at ejerforeningens juridiske forhold er i orden, så står vi klar til at hjælpe.

   

   

  Det kan være vanskeligt at håndtere en konflikt i ejerforeningen, netop fordi det er et demokrati. Her er det vigtigt, at hele ejerforeningen er bekendt med ejerforeningens vedtægt, da dette er ejerforeningens regelsæt.

  Ligeså vigtigt er det, at den vedtægt er opdateret på alle punkter, og er tinglyst.

   

  En ejerforening er et spejl af samfundet

  Med det mener vi: Medlemmerne af en ejerforening er af begge køn, alle aldre og som oftest med vidt forskellige baggrunde på alle måder. Og som i ethvert andet demokrati opstår der uenigheder eller ligefrem konflikter.

   

  Jo bedre et sæt vedtægter er udførte, jo bedre undgås konflikter. Man kan sagtens være uenig i en eller flere regler, men da reglerne er demokratisk vedtagne, må man enten rette sig efter dem, forsøge at få dem ændret – eller flytte.

   

  Jo mere juridisk korrekte, et sæt vedtægter er – og jo mere detaljerede, der er udført – jo færre ”gråzoner” er mulige. Det er logisk, og det er sådan, vi arbejder.

   

  En korrekt og menneskeligt hensynsfuldt udført samling vedtægter i en ejerforening er den første og vigtigste forudsætning for et godt sammenhold og samarbejde i foreningen. Det har vi reelt årtiers erfaring med, og den viden står til din rådighed. Vi glæder os til at hjælpe netop din ejerforening med at sikre det bedste afsæt!