Privatrådgivning

Gratis sagsgennemgang

Få det første møde og en vurdering af din sag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Testamente Fra kr. 3.975,- inkl. moms
  Ægtepagt kr. 3.975,- inkl. moms
  Børnetestamente kr. 3.500,- inkl. moms
  Gaveægtepagt kr. 3.000,- inkl. moms
  Samejeoverenskomst kr. 2.975,- inkl. moms
  Bjarne Skøtt Jensen

  Bjarne Skøtt Jensen

  E-mail: bj@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 61 04
  Sebastian Scheffmann

  Sebastian Scheffmann

  E-mail: ses@bjsj.dk
  Mobil: 22 23 78 46

  At undlade at få professionel juridisk rådgivning er en af de mest fortrudte beslutninger i livet, der findes! Mange private vurderer ganske enkelt ikke, at det er nødvendigt / kan betale sig.

   

  Den holdning ændrer sig, når alt ikke længere er den rene idyl, og et testamente, en ægtepagt eller for eksempel en samejeoverenskomst kunne have forhindret lange og opslidende juridiske slagsmål.

   

  Privatrådgivning – hvad dækker det?

  Reelt handler det om den juridiske rådgivning og de dokumenter, du som privatperson kan have enten reelt behov for eller stor glæde af.

   

  Ofte ses advokater som værende til stede for virksomheder, men vi har en stor ekspertise samlet i alle aspekter, der vedrører de forhold, en enkeltperson, et par eller en familie kan komme ud for.

   

  For eksempel er det en god ide at have et testamente, da det fjerner enhver tvivl om, hvad der skal ske med ens bohave, midler og andet, når man engang ikke er her mere. Et testamente sikrer mod kævl og stridigheder blandt de efterladte – og er dermed i virkeligheden den største tjeneste, du kan gøre dem, du holder af.

   

  Der er mange andre områder end de her nævnte – for eksempel de relativt nye fremtidsfuldmagter. Vi tager gerne en helt uforbindende samtale med dig/jer om, hvad der er tilrådeligt med hensyn til forskellige aftaler, ægtepagter, testamenter etc.

   

  Brug kontaktformularen eller ring til os på 7680 1690 – så tager vi den derfra!