Erstatningsret advokater

Specialister i personskadesager

Få gratis hjælp

Få det første møde og en vurdering af din erstatningssag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

Skriv på bj@bjsj.dk

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Bjarne Skøtt Jensen

  Bjarne Skøtt Jensen

  E-mail: bj@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 61 04
  Adam Elkheir

  Adam Elkheir

  E-mail: adam@bjsj.dk
  Mobil: 61 13 01 50

  Mie Støttrup

  E-mail: mss@bjsj.dk
  Mobil: 29 45 60 07

  Erstatningsret – Advokathjælp

  Hvis du har fået en personskade og ønsker erstatning, kan det være afgørende for din sag, at du bruger en advokat med erfaring omkring netop personskader.

  Specialister i erstatningssager

  Jensen Advokatfirma har specialiseret sig i erstatningsret , forsikringsret, og relaterede områder som

  endvidere hjælper vi med socialretlige spørgsmål, herunder sygedagpenge, og arbejdsprøvning, som ofte opstår i forbindelse med behandlingen af erstatningssager.

  Vi kan gå hele vejen

  Erstatningssager ender ofte i retssager. Jensen Advokatfirma har møderet for byret, landsret og højesteret, og kan således følge din sag igennem alle instanser.
  Vi har endvidere opnået en betydelig indsigt i de retslige problemstillinger i forhold til blandt andre forsikringsselskaber og kommuner.

  Vi hjælper kun dig

  Vi bistår kun skadelidte i personskadesager, aldrig skadevolder, forsikringsselskaber, kommuner eller andre myndigheder. Det øger din retssikkerhed

   

  Uanset om du er kommet til skade i trafikken, eller om du på anden vis er blevet involveret i en ulykke, som har forvoldt dig mén, skal du være opmærksom på, at der kan være hjælp at hente hos os. Vi er et hold af erfarne erstatningsadvokater, som i mange år har beskæftiget os med at skaffe erstatninger til personer, som har ret til økonomisk bod. Derfor har vi opbygget et solidt praktisk og juridisk kendskab til området, der i sidste ende er til din fordel. Vi bistår i øvrigt aldrig skadevolder, hvilket også betyder, at du kan regne med, at vi kun har interesse i at hjælpe netop dig.

  Hvilke skader kan jeg få erstatning for?

  Måske er du slet ikke klar over, at der eksisterer en mulighed for at søge erstatning. Måske tror du fejlagtigt, at en erstatningsadvokat blot er et begreb fra amerikanske serier. Men sådan forholder det sig heldigvis ikke. Når du kommer til skade på den ene eller den anden måde, skal du huske på, at du under visse betingelser har ret til erstatning. Eksempelvis har vi skaffet erstatning til mennesker, der har lidt under disse forhold:

  •     Færdselsuheld
  •     Piskesmæld
  •     Patientskader
  •     Arbejdsskader
  •     Voldsofferskader

  Dertil kan vi også hjælpe med de socialretlige spørgsmål, som ofte opstår i kølvandet på en ulykke. Eksempelvis sygedagpenge og spørgsmål om private forsikringer.

  Søg hjælp hos erfarne erstatningsadvokater

  Når eller hvis du får brug for hjælp fra en erstatningsadvokat, er det meget vigtigt, at du sørger for at rette henvendelse til et advokatfirma, som har den fornødne ekspertise til at føre din sag. Det ses desværre ofte, at disse sager ender både i Landsret og Højesteret, og derfor er det absolut nødvendigt, at du allierer dig med erstatningsadvokater med speciale i at føre denne slags sager. Den ekspertise har vi hos BJSJ.

  Vi gennemgår din sag gratis

  Det at gå i gang med en erstatningssag kan hurtigt vise sig at vær en vanskelig og langvarig proces, og vi vil gerne sikre os, at vi har den allerbedste mulighed for at hjælpe dig fornuftigt videre. Derfor er en del af vores tilbud gratis at gennemgå din sag, så både du og vi kan finde fælles fodslag og finde ud af, om din sag har så meget bund, at vi finder, at det kan betale sig at gå i gang med den. Det synes vi er mest fair.

  Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig videre

  Vores advokatfirma har til huse forskellige steder i Danmark, og uanset hvor du bor, er der aldrig langt til os. Så hvis du sidder med et spørgsmål vedrørende erstatningssager eller blot gerne vil have at vide, om du har mulighed for at anlægge en sag og søge erstatning for et forhold, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring eller skriv til os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi skal behandle netop din problematik. I øvrigt er vi naturligvis underlagt en tavshedspligt, og du kan være sikker på vores fulde diskretion.

   

  Foredrag om erstatninger

  Erstatningsadvokat Bjarne Skøtt Jensen afholder løbende foredrag om erstatningssagers gang rundt omkring i hele landet. Deltagelse er gratis, og du er altid velkommen til at ringe og høre, om der snart er et foredrag nær dig.

  Erstatningsadvokat
  Udtalelse fra kunde

  Erstatningsadvokat

  Kunde

  “behagelig og hurtig ekspedition af min erstatningssag”

  5 / 5 stjerner