Familieadvokat

Familieretseksperter

Gratis sagsgennemgang

Få det første møde og en vurdering af din sag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Adam Elkheir

  Adam Elkheir

  E-mail: adam@bjsj.dk
  Mobil: 61 13 01 50

  Mie Støttrup

  E-mail: mss@bjsj.dk
  Mobil: 29 45 60 07
  Katrine Helding Lund | Bjsj.dk

  Katrine Helding Lund

  E-mail: khl@bjsj.dk Mobil: 20 45 41 40

  Familieadvokat

  Når der opstår uenighed om familieretlige spørgsmål er det vigtigt, at få en advokat, som har speciel viden om de forskellige familieretlige emner og discipliner.

   

  Hos Jensen Advokatfirma har vi specialiseret os i, at rådgive om familieretlige emner som fx;, når det drejer sig om økonomi, børn når det drejer sig om bopæl og forældremyndighed og testamente, ægtepagter og fremtidsfuldmagter når det drejer sig om økonomiske aftaler mv. imens ægteskabet består.

  Ægtefællers økonomi

  I forbindelse med skilsmisse, opstår der altid en problemstilling omkring deling af de aktiver og passiver (formuer og gæld) som ægtefællerne ejer. En deling skal foregå imens man befinder sig i en livskrise, og i sådan en situation er det ofte svært, at bevare overblikket. Dertil kommer, at der findes en lang række regler og beregningsmetoder mv., som ofte er komplicerede og svære at gennemskue. Hele processen kaldes bodeling, og vi er i Jensen Advokatfirma eksperter i økonomiske spørgsmål, som vedrører ægtefællers økonomi.

  Når det handler om børn

  En skilsmisse hvor parterne har fælles børn, indebærer stillingtagen til hvor barnet skal bo, hvor meget samvær der skal være mellem barnets forældre og barnet, og endelig en stillingtagen til hvem der skal have forældremyndigheden – om den skal være fælles, eller om det kun er den ene forældre der skal have forældremyndigheden.

  I forbindelse med stillingtagen hertil, er det til vigtigt, at holde sig for øje, at det er barnets hensyn der vejer tungest i sådan en situation – man skal forsøge at tilsidesætte sine egne behov, og sætte sig i barnets sted, og tage stilling til hvad der er det bedste for barnet. I en sådan situation kan det være en uvurderlig hjælp, at have en rådgiver ved sin side, som kan vejlede og bistå en med, at træffe de rigtige beslutninger som måske er mindre følelsesbetonet end man er selv. Det er i situationen lettere at kommunikere med ægtefællen igennem en rådgiver.

  Vi rådgiver om alle familieretlige aspekter i Jensen Advokatfirma og du kan gratis ringe på 76801690 eller skrive en mail til advokat Bjarne Skøtt Jensen på bj@bjsj.dk