Familieadvokat

Familieretseksperter

Gratis sagsgennemgang

Få det første møde og en vurdering af din sag helt gratis hos Jensen Advokatfirma.

Ring på 7680 1690

 

Eller udfyld nedenstående formular:
  Bjarne Skøtt Jensen

  Bjarne Skøtt Jensen

  E-mail: bj@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 61 04
  Adam Elkheir

  Adam Elkheir

  E-mail: adam@bjsj.dk
  Mobil: 61 13 01 50
  Katrine Helding Lund | Bjsj.dk

  Katrine Helding Lund

  E-mail: khl@bjsj.dk
  Mobil: 20 45 41 40

  Familieadvokat

  Hos Jensen Advokatfirma har vi specialiseret os i at rådgive om familieretlige emner, herunder emner som:

   

  Ægtefællers økonomi

  I forbindelse med skilsmisse opstår ofte en problemstilling omkring deling af de aktiver og passiver (formuer og gæld), som ægtefællerne ejer. Delingen foregår imens man befinder sig i en livskrise, hvorfor en sådan situation ofte kan være svær at navigere i. Dertil kommer, at der findes en lang række regler og beregningsmetoder mv. som kan være komplicerede og svære at gennemskue. Hele processen kaldes bodeling, og vi er i Jensen Advokatfirma eksperter i økonomiske spørgsmål som vedrører ægtefællers økonomi.

  Når det handler om børn

  En skilsmisse, hvor parterne har fælles børn, indebærer stillingtagen til hvor barnet skal bo, hvor meget samvær der skal være mellem barnets forældre og barnet, og endelig en stillingtagen til hvem der skal have forældremyndigheden – om den skal være fælles, eller om det kun er den ene forældre der skal have forældremyndigheden.

   

  I forbindelse med stillingtagen hertil er det til vigtigt, at holde sig for øje, at det i sådan en situation er barnets hensyn der vejer mest – man skal forsøge at tilsidesætte sine egne behov, og sætte sig i barnets sted, og tage stilling til hvad der er det bedste for barnet. I en sådan situation kan det være en uvurderlig hjælp at have en rådgiver ved sin side, som kan vejlede og bistå med, at træffe de rigtige beslutninger og som måske er mindre følelsesbetonet end man er selv. Det kan i situationen også være lettere at kommunikere med ægtefællen gennem en rådgiver.

   

  Vi rådgiver om alle familieretlige aspekter hos Jensen Advokatfirma.

   

  Kontakt os gerne for et møde.