Selvsalg

Priser

Enfamiliehus:kr. 6.950,- inkl. moms
Ejerlejlighed:kr. 6.950,- inkl. moms
Fritidshus:kr. 6.950,- inkl. moms
Grund:kr. 3.495,- inkl. moms
Andelsboliger:kr. 5.450,- inkl. moms
Selvsalg (Salg uden mægler):kr. 8.950,- inkl. moms
Skilsmisse:kr. 4.450,- inkl. moms

Skriv til os

Bjarne Skøtt Jensen

Bjarne Skøtt Jensen

E-mail: bj@bjsj.dk
Mobil: 20 45 61 04
Jesper Håkonsson

Jesper Håkonsson

E-mail: jh@bjsj.dk
Mobil: 20 45 55 85
Sara Pommerencke

Sara Pommerencke

E-mail: sp@bjsj.dk
Mobil: 20 45 64 81

Om salg uden mægler

Salg af boliger i Danmark sker oftest gennem en ejendomsmægler. Men har man mod på og kræfter til selv at stå for salget af sin bolig, kan der både være penge og frustrationer at spare.

Økonomisk fordelagtigt

SPAR TUSINDVIS AF KRONER!

Ofte er det største incitament for en køber til at sælge sin bolig uden en ejendomsmægler, at spare dennes salær. Blot fordi man selv tager sig af salget, betyder det dog ikke, at man kan sælge sin bolig helt uden økonomiske omkostninger. Lovgivningen stiller krav til udfærdigelse af tilstandsrapport, el-rapport, energimærke og indhentelse af diverse informationer om boligen fra offentlige registre. Disse udgifter skal altså afholdes uanset, og selvsalg skal derfor ses som et billigere alternativ til salg gennem ejendomsmægler.

Vi guider dig igennem hele forløbet

Ring og få en uforpligtende samtale helt GRATIS.

Sælg selv – bestem selv

Sælger man sin bolig selv, bestemmer man også selv over alle dele af salgsprocessen. Man er ikke afhængig af andre og kan gøre tingene helt, som man selv synes er bedst. På den måde kan man samtidig spare de frustrationer, der kunne opstå, hvis man skulle være uenig i ejendomsmæglerens prioriteringer, arbejdstempo eller fremgangsmåde i øvrigt. Det indebærer samtidig, at man som sælger står for alt det praktiske vedrørende selvsalg, hvilket kræver, at man investerer tid og arbejde i projektet.

Boligejerens opgaver

Selvsalg indebærer, at man selv skal stå for markedsføring og fremvisning af boligen. Og hvorfor skulle boligejeren ikke kunne gøre det mindst lige så godt som ejendomsmægleren? Ejeren er vel den nærmeste til at kende sin bolig, dens historie, området omkring den og til at se hvilke muligheder, der kan gemme sig i den. Selv-sælgerens vilkår for at markedsføre sin bolig er tilmed blevet markant forbedret i takt med udbredelsen af internettet. Der findes således hjemmesider specifikt indrettet til salg af boliger med mulighed for at nå ud til mange flere mennesker end ved brug af mere traditionelle metoder, som avisannoncering. Ydermere kan det være oplagt at benytte sig af de sociale medier, hvor budskaber kan spredes meget hurtigt.

Juridisk assistance

I forbindelse med handel med fast ejendom, kan der opstå forskellige juridiske spørgsmål om bl.a. sælgerens ansvar og hæftelse for eventuelle fejl og mangler ved boligen. Sælger man selv sin bolig, vil man derfor kunne drage stor fordel af at alliere sig med en boligadvokat. Således er man sikker på at få rådgivning af en person med stor ekspertise på området, og som har prøvet at assistere boligsælgere mange gange før.