Køberrådgivning

Priser

Enfamiliehus:kr. 6.950,- inkl. moms
Ejerlejlighed:kr. 6.950,- inkl. moms
Fritidshus:kr. 6.950,- inkl. moms
Grund:kr. 3.495,- inkl. moms
Andelsboliger:kr. 5.450,- inkl. moms
Selvsalg (Salg uden mægler):kr. 8.950,- inkl. moms
Skilsmisse:kr. 4.450,- inkl. moms

Skriv til os

Jesper Håkonsson

Jesper Håkonsson

E-mail: jh@bjsj.dk
Mobil: 20 45 55 85
Sebastian Scheffmann

Sebastian Scheffmann

E-mail: ses@bjsj.dk
Mobil: 22 23 78 46
Morten Ryberg Neess

Morten Ryberg Neess

E-mail: mrn@bjsj.dk
Mobil: 25 79 00 13 

Dine fordele

  • Konkurrencedygtige priser på advokatskøder
  • Fuld advokatansvarsforsikring
  • Erfarne advokater
  • Hurtig og effektiv sagsbehandling

 


 

Inden du skriver under på købsaftalen, bør du sikre dig et advokatforbehold. Det betyder, at du ikke er bundet af aftalen, hvis vi ikke kan godkende den og derved i værste fald undgår at skulle betale fortrydelsesgodtgørelse. Hvis denne godkendes arbejdes der videre med købet.

 

Vi gennemgår købsaftalen, tilstandsrapporten, energimærkningen og ejerskifteforsikringstilbud for at sikre, at alle de juridiske forhold omkring disse ting er på plads og at der ikke er nogen skjulte forhold ved handlen.

Herefter bliver tingbogsoplysninger, kommunalt oplysningsskema, forsyningsforhold og andre relevante oplysninger kontrolleret og afstemt med købsaftalen.

Inden du skriver under, gennemgår vi også forholdene omkring finansieringen, ligesom vi rådgiver dig om dokumenternes indhold, fortrydelsesret, finansiering og kurssikring.

 

Ud over alt det juridiske omkring handlen vurderer vi også hvilke ændringer det eventuelt måtte få for din familiære stilling og fortæller dig om sikring af hinanden og familien, om der bør tages højde for livsforsikringer, samejekontrakter, testamente, ægtepagt eller andre forhold, der kan sikre, at I ikke pludselig står med et uforudset problem.

 

Når alle de juridiske og praktiske ting er på plads, overtager Jensen Advokatfirma rollen som tovholder i alle de efterfølgende arbejdsopgaver. Vi udarbejder og klargør skødet, koordinerer aktiviteterne imellem din bank og mægleren, indhenter de implicerede parters underskrifter, opkræver registreringsafgift, sikrer betaling af købesummen samt udfører andre relevante ekspeditioner omkring handlen.