Boligadvokat Vejle

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
Jensen Advokatfirma
Skomagervej 4C
7100 Vejle

Tlf.: 76 80 16 90
Mobil: 20 45 61 04
E-mail: bj@bjsj.dk
CVR. nr: 32062296

Advokat i Vejle

Der kan være mange forskellige grunde til, at du føler et behov for at tale med en advokat. Det er som oftest på grund af juridiske stride, men det hænder også, at du får brug for en advokat af mere glædelige årsager – enten som virksomhedsejer eller privatperson.  

Uanset dine behov kan du være sikker på at møde et hold af erfarne og kompetente advokater på vores kontor i Vejle, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe dig.

Kompetent advokatbistand til private og erhverv

Det er meget vigtigt, at du sørger for at alliere dig med en kompetent advokat, når behovet opstår. Det er nemlig svært at finde rundt i lovgivningen, som i øvrigt hele tiden er under forandring, da skiftende regeringer og tendenser i tiden forårsager ændringer i både den måde, vi straffer på, men bestemt også åbner for en ny fortolkning af lovens bogstav.

Vores kompetencer er mange og forskelligartede. Vi yder juridisk bistand til både private og erhverv, hvor vi med vores gode kendskab til Vejle og omegn har mange muligheder for at yde advokatbistand med lokalmiljøet in mente.

Advokatbistand til private

Vi kan hjælpe dig som advokat i Vejle og omegn. Hvad end det drejer sig om en straffesag eller hjælp i forbindelse med indgåelse af ægteskab, kan du regne med, at vi vil gøre vores bedste for, at forløbet af sagen går så smidigt som muligt. Vi mener nemlig, at du er bedst tjent sådan.

Nogle sager kan være af meget personlig karakter, hvorfor det kræver en overordentlig professionel tilgang. Vi ved, at din sag betyder alt for dig, og det kommer til udtryk gennem vores sagsbehandling. Det skal også nævnes, at vi yder advokatbistand, hvis du har brug for en forsvarsadvokat. Husk, at du har ret til selv at vælge sådan en, selvom du allerede er beskikket en.

Advokatbistand til erhverv

Det er ikke altid en dans på roser at drive en virksomhed. Det kræver kontakt med forskellige myndigheder, og nogle gange kan du havne i en situation, hvor du får brug for juridisk bistand. Her står vi klar til at hjælpe dig med at blive klogere på sagen – hvad enten problematikken drejer sig om et gammelt eller et nyt firma.

Ofte har et firma behov for en omstrukturering, som kræver juridisk indsigt. Her er det en god idé at alliere sig med en advokat, der netop har indsigten i og erfaringen med de typer problemer, der kan opstå, når du skal ændre på vitale dele i din virksomhed. På samme tid er vi eksperter i rådgivning af erhvervsfolk, som er i tvivl om valget af selskabsform.

Kontakt vores kontor i Vejle i dag

Hvis du har brug for advokatbistand, kontakt da vores kontor i Vejle. Om du har en erstatningssag eller ønsker at lave et aktieselskab, skal du ikke tøve med at rette kontakt til os allerede i dag. Vi tilbyder dig en gratis sagsgennemgang, hvorefter vi sammen kan finde ud af, hvad der yderligere skal gøres. Det er den mest fair løsning, og på den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad vi mener om sagen som din advokat i Vejle.

Boligadvokat
Udtalelse fra kunde

Kunde

“kompetent og hurtig boligadvokat”

5 / 5 stjerner