Boligadvokat Slagelse

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Valbyvej 71
  4200 Slagelse

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Slagelse

  Der kan være mange gode grunde til at søge advokatbistand. Jensen Advokatfirma kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger. Vi er et hold af veluddannede og seriøse advokater, hvis hovedopgave er at sørge for, at du kommer sikkert i land, hvis du af den ene eller anden grund pludselig skulle mangle juridisk assistance.

   

  Vi har tavshedspligt og tager alle henvendelser seriøst. Det er din sikkerhed for at blive behandlet, som loven foreskriver.

  En bred vifte af juridiske kompetencer

  Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med forskellige forhold. Om du mangler en erstatningsadvokat eller blot har brug for hjælp til at komme helskindet igennem en hushandel, står vi parate til at hjælpe dig på bedst mulig vis. Ikke blot tager vi os af sager, der vedrører private. Vi kan også være behjælpelige i spørgsmål af erhvervsmæssig karakter – hvad end det drejer sig om stiftelse af et selskab eller mere indviklede juridiske spørgsmål.

  Advokatbistand til privatpersoner

  Du skal huske på, at du i mange tilfælde har ret til at lade din sag prøve ved en domstol. Det kan eksempelvis være, at du har været udsat for et trafikuheld og derfor er kommet til skade. Det kan da vise sig, at du faktisk har krav på en erstatning. Men det er ikke altid let at gennemskue de regler og love, der er på området – og derfor giver mange mennesker op. Her kan vi hjælpe dig med at skabe klarhed over dine muligheder.

   

  Jensen Advokatfirma kan også stå ved din side, hvis du skal have oprettet et testamente, lavet en ægtepagt eller er ved at købe en bolig. Her er det nemlig også vigtigt, at du får den rette rådgivning, så du til slut ender med at få et brugbart produkt, der overholder landets love.

  Advokatbistand til erhvervsliv

  For mange virksomhedsejere og iværksættere kan det være besværligt at finde rundt i alle de forskellige bestemmelser, der findes. Hvordan er det nemlig lige, at det forholder sig med entrepriseret, og hvordan opretter du en erhvervskontrakt? Disse og mange andre sagsområder har vi et stort og indgående kendskab til.

   

  Med et stort kendskab til Slagelse og omegn har vi desuden et godt indblik i, hvordan erhvervslivet trives her. Det betyder til syvende og sidst, at vi har alle muligheder for at give dig en professionel rådgivning, som har rod i virkeligheden. Som virksomhedsejer skal du dagligt træffe mange vigtige beslutninger. Lad os tage hånd om de juridiske spørgsmål.

  Kontakt os i dag

  Vi er af den overbevisning, at du når længst med gennemsigtighed. Derfor fortæller vi dig også højt og tydeligt, hvad vi mener om netop din problemstilling. På samme tid tilbyder vi dig en gratis sagsgennemgang, så du får en mulighed for at høre, hvad vi kan tilbyde dig, inden du accepterer, at vi skal klare din sag.

   

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med at blive klogere på dine muligheder.