Boligadvokat Silkeborg

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Vestergade 32
  8600 Silkeborg

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Silkeborg

  Juridisk hjælp kan sommetider være en nødvendighed, hvorfor vi sidder klar, når du har brug for det. Uanset problemstillingen hører vi gerne fra dig, og det gælder både problemstillinger eller undren hos erhverv eller i privat regi, som du eller dit firma måtte have.

  Vores hold af advokater samt advokatfuldmægtige besidder den nødvendige ekspertise, der kræves for at løse juridiske problemer. Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved den advokat, du har valgt. Vi garanterer, at vi gør alt for at sikre dine eller dit firmas rettigheder.

  Hvilken hjælp søger du?

  Der kan være rigtig mange årsager til, at du søger juridisk assistance. Det forstår vi hos Jensens Advokatfirma, hvorfor vores dygtige advokater samt advokatfuldmægtige besidder de nødvendige kompetencer til at løse private som erhvervsmæssige problemstillinger, du eller dit firma måtte have.

  Hjælp til private

  Vi tilbyder advokathjælp til private i Silkeborg og omegn. Som privatperson kan der være rigtig mange årsager til, at du søger juridisk hjælp. Det forstår vi naturligvis, og derfor har vi altid fødderne plantet solidt på jorden. Vores tilgang er meget professionel, og for os handler det udelukkende om, at vi finder den rigtige løsning på dit problem uanset problemstillingen.

  Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du som privatperson søger juridisk hjælp. Det er irrelevant, om problemet består sig i en skilsmisse eller en straffesag. Vi yder hjælp til alle private forhold. Ved en eventuel straffesag er det din rettighed, at du altid selv må vælge din forsvarsadvokat, og det er på trods af, at Retten måske allerede har beskikket dig en advokat. Valget er dit.

  Hjælp til erhverv

  Vi tilbyder juridisk hjælp samt rådgivning til erhverv i Silkeborg og omegn. Det er altid en god idé at alliere sig med en advokat, når man driver et firma, i så fald der måtte være problemstillinger eller undren i forhold til lovgivningen, eller du blot ønsker sparring. Er det eksempelvis en retssag, så ved vi udmærket, at du, dit firma og dine medarbejdere alle skal videre efter konflikten, og det er et væsentligt aspekt i vores rådgivning.

  Vi sikrer dig nemlig både rådgivning og overblik over den eventuelle konflikt, dit firma måtte have. Måske er det hjælp til at stifte et selskab, som du søger. I så fald dette er tilfældet, hjælper vi dig ligeledes gennem hele denne proces, som kan blive bøvlet uden juridisk assistance. Juridisk rådgivning er guld værd i forhold til selskabsstiftelser, og vi ønsker udelukkende at yde dig og dit kommende firma den bedste service.

  Ring til os med det samme

  Hvis du sidder i Silkeborg eller omegn og har brug for juridisk hjælp eller rådgivning, kan vi kun opfordre dig til at kontakte os i det sekund, du har tid til det. Vi tilbyder dig nemlig også en helt gratis sagsgennemgang, så du selv kan se, at vores kompetencer stemmer overens med din problemstilling. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Boligadvokat
  Udtalelse fra kunde

  Kunde

  “Vort hussalg klaret nemt og forholdsvis billigt i forhold til, hvad andre boligadvokater forlangte.”

  5 / 5 stjerner