Boligadvokat Kolding

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Haderslevvej 36
  6000 Kolding

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Kolding

  Hvis du søger en boligadvokat i Kolding og omegn, så er vi hos Jensens Advokatfirma den ideelle løsning for dig. Vi har gennem en årrække afhjulpet private såvel som erhverv med problemstillinger, de ikke har været i stand til at løse selv uden juridisk hjælp. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du søger juridisk hjælp. Uanset om det er i erhvervsmæssig eller privat regi.

  Vores hold af advokater har en meget ydmyg og professionel tilgang til tingene, og vi har kun et mål, hvilket er at få afhjulpet dine – eller dit firmas – eventuelle problemstillinger. Vi er bevidste omkring, at både du og dine medarbejdere skal hurtigt videre efter en eventuel retssag, hvilket er et af vores væsentligste aspekter i den rådgivning, vi tilbyder.

  Vi besidder de nødvendige kompetencer

  Vores hold af dygtige advokater og advokatfuldmægtige har de nødvendige kompetencer, der skal til for at afhjælpe din problemstilling. Når du søger juridisk assistance, er det meget vigtigt, at du har tillid til den person, du har ansat til at løse dit problem. På en måde opstår der ikke problemer internt.

  Vores ydmyge og professionelle tilgang til sagerne gør, at vi tager alle henvendelser meget seriøst. Derudover gør vi en dyd ud af at gøre vores kunder tilfredse, hvorfor du altid vil kunne være helt sikker på, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at løse dit problem og efterlade dig med et positivt indtryk af den rådgivning, vi har ydet.

  Juridisk assistance til private

  Vi tilbyder advokathjælp til private i Kolding og omegn. Der kan være rigtig mange forskellige problemstillinger, når en privat søger juridisk hjælp. Uanset om det er hjælp til et testamente eller opkøb af bolig i Kolding og omegn, besidder vi kompetencerne.

  Er det eksempelvis et testamente, du søger hjælp til, belyser vi gerne din situation med en rådgivningssamtale, så du kan få ro i sjælen igen. Ved køb af bolig ser vi det udelukkende som en fordel, at du henvender dig til os, da vores kendskab til markedet i Kolding og omegn er højt.

  Juridisk assistance til erhverv

  Som erhverv er det en rigtig god idé at alliere sig med en advokat i ny og næ, når der måtte opstå problemstillinger eller undren, som internt ikke kan løses. Her kommer vi ind i billedet, og vi ønsker udelukkende at finde den mest optimale løsning for dig og dit firma.

  Måske overvejer du at stifte et selskab. Vidste du eksempelvis, at der er en ny selskabslov på vej? At stifte et selskab kan rent ud sagt være en bøvlet proces, men det behøver det ikke nødvendigvis være. Vi sikrer dig nemlig en hurtig og præcis ekspedition.

  Kontakt os med det samme

  Hvis du synes, at det lyder interessant med en alliance mellem vores firma og dig eller dit firma, så kontakt os med det samme. Vi sidder klar og tilbyder dig en gratis sagsgennemgang, så du selv kan danne dig et indtryk af vores kompetencer samt tilgang til tingene. Vi ser frem til at høre fra dig.