Boligadvokat København

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere til kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma, Taastrup
  Taastrupgårdsvej 20
  2630 Taastrup

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Jensen Advokatfirma, Birkerød
  Hovedgaden 8
  3460 Birkerød

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i København

  Uanset hvad din problemstilling måtte være, anbefaler vi altid, at du allierer dig med en advokat, når du har brug for juridisk hjælp. Vi er altid klar til at hjælpe i København og omegn, hvor vi dagligt tilbyder vores ekspertise til de folk, der måtte have brug for den. Uanset om du søger hjælp til erhverv eller i privat regi, står vi til din disposition.

  Vores ekspertise tager udgangspunkt i et hold af professionelle advokater samt advokatfuldmægtige, der sidder klar til at løse eller afhjælpe eventuelle problematikker, som du eller dit firma måtte have.

  Alsidigt kompetencespektrum

  Der er ingen problemstillinger, der rækker udover vores kompetencer. Vi finder en løsning på alle problemer, hvorfor vi anser os selv som din ideelle advokat i København og omegn. Individuelt er kompetencerne overordnet identiske, men der vil være sager, hvor en af vores advokater er et bedre match til problemstillingen fremfor en anden. Lad os høre om din problemstilling og træffe en beslutning på baggrund af den.

  Rådgivning til private

  Vi tilbyder vores ekspertise til private i København og omegn. Hvis du har et problem eller blot søger juridisk hjælp af den ene eller den anden årsag, sidder vi altid klar til at hjælpe. Uanset om du står overfor en retssag eller blot ønsker hjælp til opkøb af ejendom, så besidder vi kompetencerne. Vores kendskab til Københavnsområdet er enormt, og det giver kun dig en fordel ved eksempelvis køb af hus eller lejlighed, hvor vores kendskab til markedet er stort.

  Måtte du stå overfor en straffesag, så husk på, at du har ret til at vælge din egen forsvarsadvokat. Det er på trods af, at du måske allerede har fået beskikket en advokat af Retten. Vi tilbyder gerne vores hjælp her, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sikre dine rettigheder.

  Rådgivning til erhverv

  Vores ekspertise tilbydes ligeledes til erhverv, der måtte have brug for juridisk assistance i Københavnsområdet. Det er naturligvis irrelevant, om din virksomhed allerede er etableret. Vi hjælper alle, der ønsker det og har brug for det. Hvis du eksempelvis overvejer at stifte et selskab hjælper vi dig gerne med spørgsmål og tvivl i processen.

  Det kan nemlig være en bøvlet proces, og der kan være mange ting, som man ikke er opmærksom på, hvis man forsøger at gennemføre processen helt uden juridisk assistance. Der kan desuden være fordele for netop det firma, du ønsker at stifte ved eksempelvis at stifte et aktieselskab fremfor et anpartsselskab.

  Kontakt os i dag

  Vi sidder klar ved telefonen og hører gerne vil høre fra dig uanset problemstillingen. Det er også værd at notere sig, at vi tilbyder en gratis sagsgennemgang, hvorfor du kvit og frit kan få en dialog med os omkring problemstillingen. På den måde kan vi bedre fortælle dig, hvad der i den givne situation vil være den ideelle løsning for dig eller dit firma.