Boligadvokat Horsens

Ring på: 76 28 01 11

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Emil Møllers Gade 41
  8700 Horsens

  Tlf.: 76 28 01 11
  Mobil: 20 45 55 85
  E-mail: jh@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Horsens

  Det er altid praktisk at tage kontakt til en advokat i dit lokalområde, hvis du havner i en situation, hvor du er nødt til at søge juridisk bistand. Fra vores lokale kontor i Horsens kan vi tage vare på din sag, og med vores solide kendskab til området – både hvad angår boliger, erhverv, og andet du måtte have brug for hjælp til – er vi et sikkert valg hver gang.

  Vi besidder mange forskellige kompetencer

  Vi har bred og vid erfaring med alle de juridiske spørgsmål, der kan melde sig. Om det drejer sig om oprettelse af et testamente, boligkøb eller en straffesag, kan vi altid finde en advokat, der har de kompetencer, du efterspørger. Vi kan også være behjælpelige med sager af erhvervsmæssig karakter. Det kan være, at du er tvivl om, hvilken selskabsform du skal vælge. Eller måske har du spørgsmål vedrørende skat eller moms. Uanset dit behov finder vi en løsning.

  Rådgivning til private

  Hvis du skal købe en bolig, er det i særdeleshed vigtigt, at du allierer dig med en advokat, som udover sine faglige kvalifikationer også har en god indsigt i de forhold. der gør sig gældende med hensyn til boligkøb helt lokalt. Og du skal huske på, at du med et advokatforbehold er stillet langt mere fordelagtigt, når du påtænker at indgå en bolighandel.

   

  Dertil kan du også søge hjælp hos advokaterne i Horsens, hvis du har brug for en forsvarsadvokat, eller du har spørgsmål af anden juridisk karakter, som du gerne vil have korrekte svar på. Vi tager os alle sager – store som små. Og vi tager altid din henvendelse alvorligt.

  Rådgivning til erhverv

  Når du driver en virksomhed, er der mange forskellige regler og love, som du skal forholde dig til. Det kan til tider være svært at finde rundt i junglen af paragraffer, og derfor kan det vise sig at være en god investering at rette kontakt til os. Det kan være, at du har spørgsmål vedrørende overdragelse af virksomhed, eller du måske er i tvivl om skatteretlige spørgsmål.

   

  Alle disse og mange andre spørgsmål kan vi være dig behjælpelig med, så du er sikker på, at alt du foretager dig i og med din virksomhed kommer til at foregå efter loven. På den måde kan du bruge din tid på at drive din virksomhed, mens vi tager stilling til de juridiske spørgsmål.

  Kontakt vores kontor i Horsens i dag

  Hvad end du retter kontakt til os som virksomhed eller privatperson, er vi som advokater i Horsens parate til at hjælpe dig. Vi tror på, at vi sammen når længst, hvis vi er enige om, hvordan din sag skal gribes an. Derfor tilbyder vi også at give dig en gratis

  Boligadvokat
  Udtalelse fra kunde

  Kunde

  “kompetent rådgivning og behandling af mit boligkøb”

  5 / 5 stjerner