Boligadvokat Herning

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere til kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Viborgvej 97
  7400 Herning

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Herning

  Der kan være mange forskellige grunde til, at du kommer til at stå i en situation, hvor du får brug for en advokat. Måske står du overfor en retssag og ønsker i den forbindelse en advokat. Eller du er blot på udkig efter juridisk assistance i forbindelse med et huskøb, hvor en boligadvokat ville være at foretrække. I begge tilfælde er det en god investering, at du allierer dig med en advokat, som har et solidt kendskab til Herning og omegn.

  Vi er et hold af professionelle og yderst kompetente advokater, som yder juridisk bistand til både privatpersoner og virksomheder i Herning og omegn, hvor vi med vores store erfaring og kyndige ekspertise kan varetage dine forhold professionelt.

  Hvad skal du have hjælp med?

  Vore dygtige advokater, har til opgave at sørge for, at du får den bedst mulige juridiske hjælp. Det kan dreje sig om mange forskellige forhold, men fælles for vores indsats er, at du altid er sikker på at få præcis den hjælp, du efterspørger.

  Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at finde en advokat, der forstår dig og dine behov – og som er i stand til at håndtere problemstillinger på en konstruktiv måde.

  Advokatbistand til privatpersonen

  Måske har du som privatperson brug for at finde ud af, hvordan din stilling er med hensyn til en erstatningssag. Det kan også være, at du har været indlagt på et sygehus og ikke har fået den rigtige behandling og nu står ansigt til ansigt med en patientskadesag, som du har svært ved at overskue. Vi har heldigvis både erfaringen og kompetencerne til at sørge for, at du får den hjælp, du er berettiget til. Dertil tager vi os også af ordinære retssager. Du har nemlig altid ret til selv at vælge din advokat.

  Så hvad enten du mangler en advokat til at gennemgå en salgsaftale vedrørende huskøb i Herning, eller dit behov er et helt andet, kan vi hjælpe dig.

  Advokatbistand til erhvervsliv

  Det er velkendt, at det kan være særdeles svært at gennemskue de juridiske spidsfindigheder, der gør sig gældende, når du ønsker at drive en virksomhed eller eventuelt starte en ny op. Det er nemlig altafgørende, at du retter din opmærksomhed mod, at der er forskellige fordele og ulemper ved enhver virksomhedstype. Vi kan sørge for, at du træffer det rigtige valg første gang. Og da vi på samme tid har et indgående kendskab til Herning og omegn, er du i sikre hænder.

  Din virksomhed fortjener det bedst mulige. Vi er eksperter inden for en lang række af erhvervsmæssige problemstillinger, hvor vi hurtigt kan se til, at eventuel problematik løses.

  Skal vi hjælpe dig videre?

  Kontakt Jensen Advokatfirma, hvis du har brug for hjælp til en sag, som kræver advokatbistand. Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt videre, hvad enten du kontakter os som privatperson eller i kraft af ejerskab af en virksomhed.