Boligadvokat Fredericia

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Egumvej 53
  7000 Fredericia

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Boligadvokat for Fredericia

  Fredericia er det tredje – eller det første ben i det, alle kender som Trekantsområdet.  Vi dækker ikke blot postnummer 7000 – men også de omliggende byer som for eksempel Børkop, Brejning m.fl.

  Fredericia vokser, og den ubeskriveligt smukke beliggenhed ved vandet samt nærheden til de andre byer gør, at byen er populær at flytte til. Og med gang i boligmarkedet er der behov for, at vi også fysisk er tilstede i Fredericia med vores services i relation til køberrådgivning, skøder, forældrekøb og meget mere.

  Advokat i Fredericia

  Jensen Advokatfirma er mere end blot din lokale boligadvokat – meget mere faktisk. Med kontorer strategisk fordelte ud over hele Danmark leverer vi juridisk bistand og advokathjælp i bredeste forstand til både private og erhvervslivet.

  Da vi er mange, råder vi over specialister på stort set alle juridiske felter. Det betyder, at uanset om du har brug for en boligadvokat i Fredericia, en kompetent erhvervsadvokat eller en absolut seriøs familieadvokat, er vi der for dig.

  Med både erhvervslivet og det private segment som klienter spænder vi bredt – og det giver dig den fordel, at vi kan lære dig så godt at kende, at den ideelle situation opstår: Vi kan besvare alle dine spørgsmål, før du stiller dem.

  Vi glæder os til at se dig – og du kan ringe med det samme på 76 80 16 90 eller udfylde kontaktformularen og lade os ringe til dig!