Advokat i Esbjerg – Boligadvokat

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
Jensen Advokatfirma
Torvet 21
6700 Esbjerg

Tlf.: 76 80 16 90
Mobil: 20 45 61 04
E-mail: bj@bjsj.dk
CVR. nr: 32062296

Advokatfirma i Esbjerg

Esbjerg er vores vestligste kontor. Vi fungerer som både boligadvokater og alle andre sagsområder. Lige midt på Torvet i 6700 Esbjerg – og det er blot én af vores indtil videre 13 afdelinger i Danmark. Som advokater i Esbjerg betjener vi hele byen og hele oplandet. Vi er bestemt ikke blege for at tage til Fanø – eller for at sikre juridisk velfunderede handler med sommerhuse i det kæmpestore område nord for Esbjerg, der blandt andet omfatter Blåvand, Vejers Strand og de andre skønne områder, hvor der handles huse ganske flittigt.

Vores vestjyske placering bakkes i øvrigt op af afdelingen i Herning – og naturligvis af den voksende gruppe af boligadvokater og specialister, vi beskæftiger overalt i landet.

Esbjergs advokatfirma

Esbjerg er en af vores nyere placeringer, og vi ser os selv som byens advokater. Sådan er det i de byer, hvor vi har været i flere år – og sådan er det med Esbjerg.

Jensen Advokatfirma i Esbjerg er mere end blot bolighandler. Vi har advokater og andet, juridisk kvalificeret personale til at håndtere alle typer af sager og advokatopgaver – lige fra straffesager over simple testamenter til erstatningssager ved personskade for eksempel.

Vi er ikke generalister – vi er store nok til at kunne give Esbjerg lige præcis den juridiske kompetence, der er bedst til den pågældende sag.

Med både erhvervslivet og det private segment som klienter spænder vi bredt – og det giver dig den fordel, at vi kan lære dig så godt at kende, at den ideelle situation opstår: Vi kan besvare alle dine spørgsmål, før du stiller dem. Sådan synes vi, det skal være – nemlig at du kan regne med os!

Vi glæder os til at se dig i Esbjerg!