Advokat i Esbjerg – Boligadvokat

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Torvet 21
  6700 Esbjerg

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokatfirma i Esbjerg

  Vi fungerer som både som boligadvokater og på alle andre sagsområder for vore kunder i Esbjerg. Vi er bestemt heller  ikke blege for at tage til Fanø – eller for at sikre juridisk velfunderede handler med sommerhuse i det kæmpestore område nord for Esbjerg, der blandt andet omfatter Blåvand, Vejers Strand og de andre skønne områder, hvor der handles huse ganske flittigt.

   

  Advokatfirma for folk i Esbjerg

  Jensen Advokatfirma i Esbjerg er mere end blot bolighandler. Vi har advokater og andet, juridisk kvalificeret personale til at håndtere alle typer af sager og advokatopgaver – lige fra straffesager over simple testamenter til erstatningssager ved personskade for eksempel.

  Vi er ikke generalister – vi er store nok til at kunne give Esbjerg lige præcis den juridiske kompetence, der er bedst til den pågældende sag.

  Med både erhvervslivet og det private segment som klienter spænder vi bredt – og det giver dig den fordel, at vi kan lære dig så godt at kende, at den ideelle situation opstår: Vi kan besvare alle dine spørgsmål, før du stiller dem. Sådan synes vi, det skal være – nemlig at du kan regne med os!

  Vi glæder os til at se dig i Esbjerg!