Advokat i Aarhus – også boligadvokater

Ring på: 76 80 16 90

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Studsgade 44
  8000 Århus C

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokat i Aarhus

  Hvad enten du har behov for en advokat til at tage sig af en erstatningssag, eller du står midt i at skulle flytte, bør du alliere dig med en boligadvokat, som har sæde i din hjemby. Vi har et stort kendskab til Aarhus og kan med vores erfaring og ekspertise hjælpe både private og virksomheder med mange forskellige opgaver, som kræver juridisk assistance.

   

  Vi har en særdeles professionel tilgang til vores arbejde, hvilket afspejler sig i, at alle vore advokater er veluddannede og med stor kompetence kan tage vare på de juridiske problematikker, du måtte have.

  En bred vifte af kompetencer som advokat

  Vi vil gerne favne alle dine juridiske behov. Derfor er vi også eksperter inden for en bred vifte af varierende juridiske forhold. Det kræver naturligvis, at vores medarbejdere er opdateret med hensyn til udviklingen i det danske samfund og konstant sørger for at holde sig velorienteret om de ændringer i lovgivningen, som har betydning for vores daglige arbejde.

  Rådgivning af private

  Vi tilbyder rådgivning til private i Aarhus og omegn, som af en eller anden grund måtte havne i en situation, hvor juridisk hjælp er påkrævet. Således kan vi eksempelvis tage os af erstatningssager. Det kan dreje sig om offerskader, patienterstatning eller udredning af færdselsuheld. Måske har du i stedet brug for hjælp til køb af fast ejendom, og her har vi stor erfaring med markedet i Aarhus. Vi er derfor et oplagt valg, hvis du vil være sikker på at være i gode hænder, når du skal opfylde drømmen om et hus eller en lejlighed i Aarhus.

   

  Vi tager os naturligvis også af rene straffesager og retssager, hvor du skal huske på, at du har ret til at vælge din egen forsvarsadvokat, selvom du i første omgang er blevet beskikket en. Vores indgående kendskab til Aarhus og omegn er også her en fordel, da vi således kender til det miljø, du færdes i.

  Rådgivning af virksomheder

  Udover at vi tilbyder juridisk hjælp til privatpersoner, kan vi også yde kompetent juridisk assistance til virksomheder i Aarhus. Måske har du allerede en virksomhed og ønsker juridisk assistance, eller også går du med tanker om at oprette et selskab. I begge tilfælde står vi klar til at rådgive dig.

   

  Vores advokater har et unikt indblik i den jura, som gør sig gældende med hensyn til drift og opstart af virksomhed. Vi kan tage os af langt de fleste juridiske problemstillinger eller blot opklarende spørgsmål, du måtte have. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du og din virksomhed har brug for hjælp.

  Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig

  Hvis du har brug for advokathjælp, kontakt straks Jensen Advokatfirma – Vi sidder klar til at hjælpe dig med at blive klogere på din situation. Vi tilbyder altid en gratis sagsgennemgang, hvilket betyder, at du omkostningsfrit kan ringe til os og høre, hvad vi kan gøre for dig som din advokat.