Boligadvokat og advokater i Aalborg

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Jyllandsgade 20
  9000 Aalborg

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Vi er er klar til at betjene Aalborg

  Vi er boligadvokater – og vi er full-service advokatfirma med adskillige specialer.

  Nordjylland – og ikke mindst Aalborg – byder på et yderst varieret og spændende boligmarked, der spænder lige fra ældre huse i oplandet til topmoderne ejerlejligheder i den hastigt voksende indre by i selve Aalborg.

   

  Nørresundby er også i eksplosiv vækst, og de mange bolighandler, der er en naturlig del af tilgangen af nye nordjyder, stiller også krav om professionel bistand fra boligadvokater.

   

  Selv den tilsyneladende mest ukomplicerede bolighandel kan på et øjeblik ændre sig til noget helt andet, hvis du ikke har kompetent juridisk bistand med dig hele vejen. Og det er præcist, hvad vi tilbyder i Aalborg såvel som i resten af landet.

   

  Love, regler og vedtægter er ens over hele landet, men det er stadig en fordel for dig som sælger eller køber af en bolig, at du har lokale kræfter med dig.

   

  Uanset dine behov kan du være sikker på at møde et hold af erfarne og kompetente advokater Jensen Advokatfirma, der vil gøre deres yderst for at hjælpe dig.

   

  Mere end skøder og boligsalg

  Jensen Advokatfirma er mere end blot bolighandler – en hel del mere faktisk. Vi leverer juridisk bistand og advokathjælp i bredeste forstand.

   

  Vi er ikke generalister – vi er bare mange nok til, at vi kan tilbyde yderst specialiseret advokatbistand i alle typer af sager – lige fra at hjælpe med et simpelt testamente til at forestå selv de mest komplicerede sager om økonomisk kriminalitet.

   

  Med både erhvervslivet og det private segment som klienter spænder vi bredt – og det giver dig den fordel, at vi kan lære dig så godt at kende, at den ideelle situation opstår: Vi kan besvare alle dine spørgsmål, før du stiller dem.

   

  Vi glæder os til at se dig i Aalborg!