Advokater i Aabenraa

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
  Jensen Advokatfirma
  Bjerggade 4
  6200 Aabenraa

  Tlf.: 76 80 16 90
  Mobil: 20 45 61 04
  E-mail: bj@bjsj.dk
  CVR. nr: 32062296

  Advokater i Aabenraa

  Aabenraa er vores sydligste kontor i Jylland – og fra Bjerggade betjener vi hele det sønderjyske område med vores specialiserede tjenester som velnok det største og mest anerkendte advokatfirma med boligsalg og boligkøb som speciale. Vi kan med rette kaldes for Sønderjyllands boligadvokater!

  Om det handler om skødeskrivning, udredning af servitutter eller andre juridiske forhold i forbindelse med køb og salg af hus, landejendom eller lejlighed i Sønderjylland – vi har kompetencen, ekspertisen og erfaringen.

   

  Mere end 6200

  Vi er lokalt forankrede i Aabenraa – men vi ser hele området som vores lokalområde. Fra Haderslev i nord til Frøslev i syd – og hele det smukke Als er vores område, og der føler vi os hjemme.

  Vores lokalkendskab hjælper dig, når vi skal have hurtig ekspedition i en boligsag – og vores nationale kæde af advokatkontorer sikrer, at vi internt i firmaet har specialister til enhver tænkelig og – ikke mindst – utænkelig situation.

  Sønderjyske advokater

  Jensen Advokatfirma er meget mere  end boligadvokater – vi dækker faktisk hele det juridiske spektrum lige fra simple sager til komplicerede retssager. Med kontorer strategisk fordelte ud over hele Danmark leverer vi juridisk bistand og advokathjælp i bredeste forstand. Også når det handler om for eksempel erhvervskontrakter – eller om tvister om skel.

  Vi er ikke generalister men specialister – da vi er mange nok til, at vi kan tilbyde yderst specialiseret advokatbistand i alle typer af sager. Giv os et ring på 76 80 16 90 eller brug kontaktformularen her, og vi ringer til dig!

  Mojn!