Advokater i Aabenraa

Ring på: 7680 1690

Indtast dine kontaktoplysninger og en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest.
Jensen Advokatfirma
Bjerggade 4
6200 Aabenraa

Tlf.: 76 80 16 90
Mobil: 20 45 61 04
E-mail: bj@bjsj.dk
CVR. nr: 32062296

Advokater i Aabenraa

Vi betjener Aabenraa og hele det sønderjyske område med vores specialiserede tjenester.

Om det handler om skødeskrivning, udredning af servitutter eller andre juridiske forhold i forbindelse med køb og salg af hus, landejendom eller lejlighed i Sønderjylland – vi har kompetencen, ekspertisen og erfaringen.

 

Mere end 6200

Vi betjener ikke kun Aabenraa – men vi ser hele området som vores lokalområde. Fra Haderslev i nord til Frøslev i syd – og hele det smukke Als er vores område, og der føler vi os hjemme.

Vores lokalkendskab hjælper dig, når vi skal have hurtig ekspedition i en boligsag – og vi sørger for, at vi internt i firmaet har specialister til enhver tænkelig og – ikke mindst – utænkelig situation.

Sønderjyske advokater

Jensen Advokatfirma er meget mere  end boligadvokater – vi dækker faktisk hele det juridiske spektrum lige fra simple sager til komplicerede retssager. Vi  leverer juridisk bistand og advokathjælp i bredeste forstand. Også når det handler om for eksempel erhvervskontrakter – eller om tvister om skel.

Vi er ikke generalister men specialister – da vi er mange nok til, at vi kan tilbyde yderst specialiseret advokatbistand i alle typer af sager. Giv os et ring på 76 80 16 90 eller brug kontaktformularen her, og vi ringer til dig!

Mojn!